Buitenschoolse opvang - Kindercentrum Tjasker
Voor- Tussen- en naschoolse opvang

VerdanaBent u op zoek naar buitenschoolse opvang voor uw kind? Binnen onze school is kindercentrum Tjasker gevestigd. Zij zijn een onderdeel van Komkids B.V., een organisatie die kinderopvang in Schiedam realiseert. Wilt u meer informatie over Komkids B.V.? Klik dan op de volgende link: Verdana
www.komkids.nl

Hieronder vindt u meer informatie over kindercentrum Tjasker.

Verdana

Kindercentrum Tjasker
gehuisvest in basisschool De Wieken
Westfrankelandsestraat 152
3117 AZ Schiedam
tel: 010 - 473 49 81
tjasker@komkids.nl
Locatiemanager: Angela Kok
Pedagogische medewerksters:
Denise Plomp en Marissa Girjasing

VerdanaHet aanbod

Wij bieden buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Daarnaast bieden wij opvang, in een extra pakket, tijdens de ADV-dagen van de scholen.
Binnen Kinderopvang Tjasker zijn er 30 kindplaatsen.
Wij verzorgen daarnaast ook de tussenschoolse opvang (overblijf) voor de kinderen van Basisschool De Wieken, locatie Westfrankelandsestraat.

Voor de tussenschoolse opvang hebben wij een pedagogische werkplan opgesteld.
Klik op onderstaande link om ons werkplan te lezen.
Pedagogisch werkplan tussenschoolse opvang Tjasker

Onze werkwijze
Binnen de buitenschoolse opvang bieden wij diverse opvang mogelijkheden:

- Voorschoolse opvang (vanaf 7.30 uur 's ochtends)
- Naschoolse opvang
- Vakantieopvang

Bij de naschoolse opvang worden de kinderen door onze leidsters van school gehaald. De scholen waarvandaan onze leidsters kinderen op kunnen halen zijn: Basisschool De Wieken, de Taaltuin en de Annie M.G. Schmidt school. Indien er meer dan 6 kinderen gebruik willen maken van voorschoolse opvang dan is dit mogelijk.
Bij de voorschoolse opvang worden de kinderen door onze leidsters naar school gebracht.

VerdanaDe kinderen hebben op de buitenschoolse opvang verschillende ruimtes tot hun beschikking: er zijn twee groepsruimtes met verschillende speelhoeken, dit is als het ware een huiskamer waar kinderen kunnen lezen en televisie/video kunnen kijken.
Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen en met wie ze willen spelen op de buitenschoolse opvang.

Tijdens de schoolvakanties, als de kinderen hele dagen bij ons zijn, bieden wij de kinderen een activiteitenprogramma aan, waarbij we rekening houden met de verschillende leeftijdsgroepen.
Ieder kind heeft een mentorleidster, die de contacten en de samenwerking met de ouders/verzorgers waarborgt.

U bent van harte welkom.

Denise Plomp en Marissa Girjasing
Leidsters kindercentrum Tjasker